Підбірка конкурсів та грантів, які вам неодмінно стануть в нагоді

Як заснувати власне підприємство, правильно вести бухгалтерську звітність, складати фінансовий план, отримати фінансування на розвиток своєї бізнес-ідеї, просувати продукт і управляти командою, безкоштовна Національна онлайн-школа для підприємців допоможе опанувати всі ці напрямки. Для отримання більш детальної інформації переходьте за посиланням https://business.diia.gov.ua/school

Конкурс «Краудфандінг для соціального підприємництва» - ставить на меті зміцнення діючих соціальних підприємств, популяризацію соціального підприємництва та створення позитивної практики залучення соціальними підприємствами коштів спільноти. Основним пріоритетом конкурсу є залучення коштів громади для підтримки створення нових або розширення діючих соціальних підприємств. 

Детальніше про конкурс можна дізнатись перейшовши за посиланням https://www.irf.ua/contest/konkurs-kraudfanding-dlya-soczialnogo-pidpryyemnycztva/ 

USAID Competitive Economy Program оголошує конкурс "Спільне створення через партнерську діяльність" . В рамках конкурсу буде призначено гранти місцевим та міжнародним приватним підприємствам, неприбутковим та некомерційним неурядовим організаціям, бізнес/торговим асоціаціям, заохочення зростання малих та середніх підприємств (МСП) та стартапів, посилення конкуренції на внутрішньому ринку та збільшення іноземних та внутрішніх інвестицій в українські фірми.

Детальніше про конкурс можна дізнатись перейшовши за посиланням https://www.prostir.ua/?grants=usaid-competitive-economy-program-cep-oholoshuje-co-creation-partnership-activities.