Розпочато набір на навчання у "Школі молодого підприємця" в рамках проєкту “Розвиток МСП з допомогою Центру підприємництва і інноваційної підтримки IHUB”.

Тривалість навчання - 5 днів.
Дата проведення - 27-31 липня 2021 року. 

Навчання розраховане на підприємців, які здійснюють свою діяльність не менше 1 року.

Учасники матимуть можливість пройти комплексне 5-денне навчання в офлайн-форматі та отримати необхідні знання для розвитку власної справи.

Крім того, випускники Школи матимуть змогу презентувати власні ідеї під час конкурсу перспективних ідей бізнес-ініціатив та поборотися за грант від Хмельницької міської ради на реалізацію своєї ідей .

Умови участі: безкоштовно, на конкурсній основі.
 Для участі запрошуються громадяни України, віком від 18 до 40 років, які розпочали свою підприємницьку діяльність принаймні рік тому, мають перспективні ідеї бізнес-ініціатив та хочуть зміцнити власний бізнес в нових умовах, пов'язаних із COVID-19.

Прийом заявок на навчання триває до 15 липня - встигніть зареєструватися:bangbang:

Форма для реєстрації https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmhgX7IUiFNE1FhRolNz8DuLCkiUvvS1XfLSlru7FI25KL-Q/viewform
—————————————————————————————
Захід організовує Хмельницький ІТ кластер @itclusterkhm у співпраці з Хмельницька міська рада @khmelnytskamiskarada в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH @economic_dep