Розпочато набір на ДРУГИЙ ПОТІК НАВЧАННЯ у "Школі молодого підприємця" в рамках проєкту “Розвиток МСП з допомогою Центру підприємництва і інноваційної підтримки IHUB”.

Тривалість навчання - 5 днів.

Дата проведення - 16-20 серпня 2021 року.

Навчання розраховане на підприємців Хмельницької міської територіальної громади.

Учасники матимуть можливість пройти комплексне 5-денне навчання в офлайн-форматі та отримати необхідні знання для розвитку власної справи.

Крім того, випускники Школи матимуть змогу презентувати власні ідеї під час конкурсу перспективних ідей бізнес-ініціатив та поборотися за грант 

від Хмельницької міської ради на реалізацію своєї ідей.

Умови участі: БЕЗКОШТОВНО, на конкурсній основі.

Участь у Проєкті можуть взяти громадяни України, віком від 18 до 40 років, які займаються підприємницькою діяльністю на теренах Хмельницької міської територіальної громади, мають перспективні ідеї бізнес-ініціатив та хочуть зміцнити власний бізнес в нових умовах, пов'язаних із COVID-19.

Прийом заявок на навчання триває до 12 серпня 2021 року

- встигніть зареєструватися!

Форма для реєстрації за посиланням 

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe5BZBu64jXUX.../viewform

————————————————————

Захід організовує Хмельницький ІТ кластер @itclusterkhm у співпраці з Хмельницька міська рада @khmelnytskamiskarada в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH @economic_dep

#eu4business #MovingForwardTogether #sme_support_EU_GIZ