Раді поділитись з вами підбіркою грантів та програм, які сприяють розвитку бізнесу😉

Грантова програма Українського фонду стартапів надає фінансування українським стартапам на pre-seed та seed стадіях.

Підтримка надається стартапам, діяльність яких спрямована на наступні індустрії: AR/VR, Big Data, Блокчейн, Спосіб життя, Безпека, eGovernment, Промисловість, Агротехнології, Штучний інтелект, Охорона здоров'я, Освітні технології, Медіа та реклама, Енергетика та екологія, Роздрібна торгівля, Fintech/Legaltech.

Термін подачі - необмежений.

Деталі за посиланням https://usf.com.ua/grant-usf/

Державна служба зайнятості надає підтримку безробітним для організації власної справи у вигляді одноразової матеріальної допомоги, навчання та консультацій.

Програма діє для зареєстрованих безробітних, з числа застрахованих осіб, яким виповнилося 18 років, та які не можуть бути працевлаштовані за сприяння служби зайнятості протягом одного місяця у зв’язку з відсутністю на ринку праці підходящої роботи.

Деталі за посиланням http://surl.li/abzxn

«Women TechEU» — новий інструмент ЄС для підтримки глибоко технологічних стартапів, які очолюють жінки.

«Women TechEU» має на меті подолати інноваційний гендерний розрив, підтримуючи під керівництвом жінок стартапи у сфері жорстких технологій на ранній, найбільш ризикованій стадії.

Кінцевий термін подання пропозицій —17:00 (за брюссельським часом, CET) 10 листопада 2021 року

Деталі за посиланням http://surl.li/abzxy

EU4Business запустив мережу COVID-19 Бізнес-клінік, щоб допомогти українським малим та середнім підприємствам (МСП) відреагувати на складні економічні виклики, що стали наслідками пандемії COVID-19.

Деталі за посиланням http://surl.li/abzyz