Зараз ми живемо у складні часи. Війна в Україні спричинила важку економічну ситуацію, зокрема масовий рух переселенців до західних районів України, а також до Європейського Союзу.

Зараз ми живемо у складні часи. Війна в Україні спричинила важку економічну ситуацію, зокрема масовий рух переселенців до західних районів України, а також до Європейського Союзу.

Сьогодні надзвичайно важливо підтримувати економіку України, зберігати робочі місця та відновлювати ті економічні показники, які допоможуть сприяти підтримці ЗСУ та допомагати переселенцям.

Багато з нас щодня задаються питаннями:

Як зараз імпортувати товари з-за кордону?

Як правильно організувати експорт закордон?

Як адаптуватися бізнесу до ситуації, яка змінюється кожного дня?

Відповіді на ці та інші питання Ви, підприємці, зможете отримати у рамках проекту "ІмЕкс: вихід на нові ринки" 

Що собою представляє проект?

Підприємці Хмельницького та переселенці матимуть змогу проконсультуватися із досвідченими консультантами України, які уже більше 10 років працюють у сфері експортного та імпортного консультування, на БЕЗКОШТОВНІЙ ОСНОВІ 

Серед основних країн, про які наші консультанти готові надати пораду є країни Європи, Африки, Канада, США та країни Близького Сходу.

Зокрема Вам допоможуть зорієнтуватись у питаннях старту продажів, маркетингу та логістиці на експортних ринках, щодо законодавчих вимог та ціноутворення інших країн, допомогти у розробці стратегій та бізнес-планів, а також у пошуку партнерів та ексклюзивних постачальників.

Проект «ІмЕкс: вихід на нові ринки» реалізується Управлінням економіки Хмельницької міської ради і Proskuriv Business Club.

Захід відбувається в рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується урядом Німеччини та Європейським Союзом та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Потрібна консультація? Реєструйтесь за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLScgtMkHrTco52.../viewform і з вами зв’яжеться кординатор!