Якщо Ви плануєте розвивати свій бізнес шляхом впровадження зовнішньої торгівлі - рекомендуємо поспілкуватись із консультантом проекту «ІмЕкс: вихід на нові ринки»

Якщо Ви плануєте розвивати свій бізнес шляхом впровадження зовнішньої торгівлі - рекомендуємо поспілкуватись із консультантом проекту «ІмЕкс: вихід на нові ринки».

Бєлозьоров Максим Віталійович має успішний досвід у металургійній, будівельній, машинобудівній та харчовій промисловості.

Серед реалізованих проектів – заснування офісів з продажу, реструктуризація компаній та збільшення маржинальності бізнесу, розбудова нових ринків збуту, побудова ланцюгів постачання для компаній Європи та США, систематизація комерційної і виробничої діяльності підприємств.

Максим проконсультує у сфері маркетингових досліджень, розробки стратегій та бізнес-планів, структурування та систематизація бізнес-процесів, вдосконалення організацій задля успішного розвитку як на місцевому, так і на міжнародному рівнях.

Основні фокусні галузі Максима:

  • агросектор;
  • харчова промисловість.

Переходьте за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLScgtMkHrTc.../viewform... та реєструйтесь на консультацію безоплатно!

Проект «ІмЕкс: вихід на нові ринки» реалізується Управлінням економіки Хмельницької міської ради і Proskuriv Business Club Хмельницький

Захід відбувається в рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.